Med kroken i högsta hugg

Är det inte härligt att vakna en torsdagsmorgon och sätta sig vid dukat frukostbord?? Dottern har fixat kaffe och det doftar underbart och så resten av min LCHF-frukost!

Bild

Sen återvänder jag till mitt underbara virkande – rutan är nu nästan färdig, men jag har ju så väldigt svårt hela tiden att välja garn och färg trots att jag har hur mycket garn som helst.

Bild

Dagens besök avklaras klockan 08:00 av vaktmästaren som kommer för att avläsa temperaturen i sovrummet, han mekar med balkongdörren också men återkommer imorron fredag – ska bli väldigt roligt att se vad han nu kan uppfinna så den fungerar som ingen annan har kunnat.

Det är ju sportlov och en tur görs med bilen….fast idag köper jag inget garn utan istället fotar jag en del – stannar till vid ngt som heter Vättlösa. Där finns en gammal kyrkoruin som man faktiskt använder om sommaren och har gudstjänst i. Stenarna efter kyrkan finns kvar, ett träkors är uppsatt i det gamla koret. En stor klocka hänger i en jättegammal ek och till den går ett rep ner så man kan ringa!!!

Bild

Några hundra meter in i den djupa skogen ligger en källa….här är det riktig tomteskog – tacksamt att fota i!

Tänk så het man kan vara på något att få färdigt – jag känner att jag bara måste skynda mig hem och fortsätta med virkandet. Fast ett stopp görs på vägen hem för att tanka – bensinen har gått ner …kan det månne bero på att sportlovet snart är slut!?

Tänkte visa er virk och stickfantaster hur mina vagnar ser ut – här är vagn 1, där har jag alla garner till mormorsrutor som jag har lite mellansysselsättning med.

Bild

Här är min andra vagn där jag har en del av det garn jag har tänkt att använda vid min tillverkning av mina koftor – läckert eller hur!!

Bild

Hoppar faktiskt över middagen idag eftersom jag inte är hungrig – slarv jo jag vet men jag tacklar nog inte av så lätt.

Avslutar med en underbar bok som jag köpte för en tid sen, när jag ska ha tid att arbeta från den vet väl gudarna men härlig att bläddra i och mycket inspiration.

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: