Valentines day

Just nu borras det här hos mig – och dörren till min balkong står på vid gavel, gissa om det är utkylt här!!!

Jag tänkte ju att fortsätta att sticka på min vackra tröja som blir fantastisk. Bakstycket är klart nu och jag fick dit lite spaciga garn, en del är korta stumpar andra är garn som jag har handlat billigt hos min lokala handlare GarnMalin. En fantastisk liten butik men både vanliga garner, dyra exklusiva garner men framförallt inspiration och ett trevligt bemötande med god service.

mormorsrutor i cykel

Här är en bild inifrån GarnMalins butik – det är som en godisaffär fast med garn!!

garnmalin1

Att nu tänka sig att börja sticka framstycket på tröjan eller något annat handarbete är inte tänkbart här inne – nu har jag nog en temperatur som snart är bara 10 grader. Familjen består även av två undulater Sally och Pysen – de har jag stängt in så de inte dör av allt drag som är i lägenheten!! På mina fötter sitter varma fårskinnstofflor och Myran har lagt sig intill mig så jag har lite värme.

Vad gör ni en sån här dag – köper blommor, handlar choklad eller varför inte gå och handla ett garnnystan till sig själv eller en hel kasse. Jag tycker den här dagen har fått en löjlig innebörd som bara gynnar handlarna – ja garnhandlarna kan vi väl gynna. Jag uppmanar faktiskt alla som läser min blogg och som är intresserade av det här med garn att handla i sin lilla garnbutik även om det är lite dyrare – för ni vill väl inte bli utan den!!!?? Vi har ju faktiskt hur mycket inspiration som helst att ge varandra bara vi delar med oss till varann med lite tips och knep! Hittade lite silversticke….mysigt.

silvergarn

Fredag innebär lite mys men först ut på turné med far. Bilen är trasig så hjälp till verkstad, sen ska han hit in till stan och mig och handla, dricka kaffe, invänta att bilen är trasig och sen skjuts hem så han kan hämta sin bil. Ni hör det är hela dagen det!!

bilverkstad

Hunden ska ha sina dagliga promenader och jag önskar mig inget heller än att det blir vår och torrt – just nu innebär en långpromenad dusch av Myran när vi kommer hem…hon är skitig ända upp på ryggen av vägsalt, olja och annat som finns i stan. Men hon traskar på och gillar våra långpromenader i alla väder!

1503254_10201126772600116_657431416_n

Följer ni OS?? Det gör inte jag eftersom jag bara har vanlig skogs-TV. Annars kan man ju alltid titta och sitta och handarbeta framför dumburken.

os

Så avslutningsvis en bild på hur framstycket kommer bli men i andra färger och andra garner – visst är det häftigt!!

IMG_3647

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. marie persson
  Feb 14, 2014 @ 11:46:25

  Kommer att bli jätteläckert det där. Håller med dig om att vi ska unna våra lokala handlare, definitivt!!!!! Kramen

  Svara

  • sticksann
   Feb 14, 2014 @ 11:48:45

   Hej Marie!
   Visst blir det bra men jag fick ju lite fel på bilderna ….jag skulle ju haft en bild på Astrids framstycke i slutet och mitt bakstycke i början men jag tror nog att alla fattar. Nu har alla gubbar gått och det börjar bli lite varmt här iaf!!
   Kramen

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: