Tappade maskor!

Ibland är man lite extra bakom flötet och undrar vad man håller på med….jag är åtminstone sådan att jag tänker väldigt mycket och tycker mycket om det mesta!!!

Just nu är jag helt begeistrad i min tröja som jag gör och jag ligger rätt många steg före den nyansen och garnet jag just nu är i. Tankarna går kring huruvida jag ska använda samma garn/färg i ärmar, andra framstycket, ska jag virka det eller sticka det o s v.

Bild

Har åtminstone försökt att använda naturgarner i hela koftan så här långt – inga halvfabrikat här inte. Men när jag sitter och tänker framåt så kommer jag ju på att jag faktiskt har en massa garnbollar i påsar som är alldeles nya från Netto – kan säkert matchas någonstans. Dessutom kommer ett paket på Posten med 11 olika nystan i början av veckan. Jag väntar – det är ju nästan som julafton. 

Bild

Som jag har berättat förut är jag ju ingen sportfåne direkt och kan inte se på OS men idag satt jag faktiskt och lyssnade (radion) på herrstafetten i skidor vid  och våran Marcus Hellner var ju med i laget – för några sekunder stannade jag upp i mitt stickande och gissa vad som hände då…..jag tappade ett gäng maskor. Typiskt..men det blev ju guld och jag kunde fiska upp mina maskor.

Bild

För er som tycker att mitt stickande ser ojämt ut kan jag tala om att jag släpper maskor lite här och var och ibland släpper jag med ett omslag och ibland är det dubbelt!! Effekten blir häftig, har även funderat på att göra några varv med hål – ni kan höra jag har tänkt men ännu inte kommit till handling.

Undra hur mycket regn det kan finnas där upp i himlen egentligen – men ner ska det och emellanåt glimtar faktiskt solen till men det hjälper inte det blåser småspik. Men likväl är detta den första tranan för i år vid Hornborgasjön vad vi vet. Fick faktiskt även nöjet att se 2 kungsörnar, hur mycket gäss av olika sorter som helst som var undre inflygning – det var nämligen rätt vind idag. Som lite upplysning är det faktiskt en trana som flyger på bilden!!!

Bild

Det blir i vilket fall som helst ett konstigt sken ute när det är regn/sol/snö/jagblåsernästanomkull……..kolla in ekarna här på bilden. Jag har en bild ifrån förra vintern tagen på precis samma ställe då hela naturen är klädd i rimfrost.

Bild

Tog mig vägen förbi biltvätten idag med den kära gröna Volvon och det var behövligt. Hela tvättprogrammet med avfettning, avsköljning och schamponering – så nu kan man visa bilen igen!! Nästan så jag har skämts när den har stått här utanför på parkeringen.

Såå vad tyckte ni nu om Mellon igår kväll??? Frågar ni mig tycker jag att det var sånt skräp så jag höll på att somna – det brukar inte hända ofta. Jag har alltid gillat Mellon och det är lite glitter och glamour men nu är det mest skämskudde hela tiden och manuset de har är ju torrt som fnöske. Det enda som var lite kul igår vad ju Björn Gustavsson – han är söt.

Bild

Myran har mest tillbringat sig liggande i någon form av kattstil – på huvudet. Hon gillar inte det här vädret när det regnar och är blött ute – är man fröken så är man!

Bild

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. mollan321
    Feb 16, 2014 @ 20:19:33

    haha myran är en liten fröken

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: