Yarn and sun

P som i pension eller sjukersättning är det dags för idag – det är den 18:e men Money comes – Money goes…det är väl det som är meningen antar jag.

Bild

Turistbyrån får ett besök av mig idag ska hämta ut våra biljetter till Jesus Christ Superstar 7 mars i Göteborg – ska bli så kul och samtidigt få se sin kusin som är med och uppträder!! 2 önskningar i en kan man säga.

Bild

Säger även Grattis till dottern idag som har något jätteroligt framför sig nästa vecka – vad säger jag inte så jag återkommer då med bilder och mer skriv om det….lovar detta. Men det kommer nog smita förbi en och annan kändis där!! Kul för henne!!

Far iväg till underbara Ullervad för att handla lite mer garn – Ni vet jag behöver ju inte men det är en fröjd att bara gå och klämma på härvorna i alla upptänkliga kvalitéer och färger och veta att garnet faktiskt är spunnet på plats. Här finns även hur mycket vackra mattor som helst till mycket bra priser kan rekommendera ett besök här.

Bild

På denna stackars lilla ort som inte ens har en affär finns faktiskt en handelsträdgård som har tulpaner på rot så när du åker dit och handlar går de ut i växthuset och klipper tulpanerna HÄR o NU….service och färskodlat!!!

Hemma hos far tar jag med honom ut i skogen och hundar är förstås med…Myran, Molly och Daisy. Fåglarna  mest hackspetten, blåmesen och talgoxen filar på i den svaga solen. Vem hade trott att det skulle bli så här underbart ute när man vaknade i morse och snön började flinga ner. 

Bild

Pappa och jag tar också och återvinner julgranen som finns i trädgården – solen blir snart så väldans stark….vi klipper grenar och lägger över azalean och mahornian och kvar står bara en pinne till gran mitt i gräsmattan – ser rätt kul ut faktiskt….den är fastfrusen så den får väl vara kvar.

Bild

Men så kommer regnet och snön – jag går in och sätter mig och kikar på gamla kort. Det är lite synd att man inte vet vilka det är på korten. Det är släkt på mammas sida och ingen finns kvar som vet vilka det är, vilka platser och miljöer. Men de är vackra och de är ju faktiskt mina rötter så jag är rädd om dem. Hittar också några kort på mig och mina kamrater sen jag var så där 3 år….det var tider det.

Bild

Tröjan blir färdig och så sitter jag där igen – med garnet Nova och det doftar MAMMA gissa om jag vill ha tillbaka henne bara en liten stund nu och nu igen…så mycket att berätta och visa! Men jag tror hon är med mig och ser på mig – i vilket fall så känner jag ju henne nu…tänk vad dofter är underbara och tänk vad man kan minnas.

Bild

Tröjan är alltså färdig bak och ett framstycke, ärmarna ska stickas och kvar är ena framstycket som ska virkas……härligt snyggt blir det.

För er som sen vill beställa en tröja går det bra – ni bestämmer själva vilka färger ni vill ha i den, resten står jag för – det blir ett fritt skapande men ett plagg som ingen annan har!

Annonser

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. mollan321
    Feb 18, 2014 @ 21:02:18

    Fantastiskt bra

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: