Knitting peace

Att sitta i sitt vardagsrum en helt vanlig onsdag – nästan vanlig förutom att det har blivit en massa snö utanför igen…är skönt! Att det är hysteriskt OS på radion kan jag faktiskt också stå ut med men nu ska jag visa er….mitt ena framstycke som det blev – läckert inte sant?

Bild

Jag har sedan fortsatt och virka det andra framstycket som först blir i Nettos egna garn, och som är av bambu, ull och något annat material, sen ska jag använda samma nyanser som på första stycket….men i en annorlunda blandning av färger! Blir nog så urläckert och jag ska försöka ha den klar så jag kan använda till min lilla utflykt i början av mars.

Bild

Ibland tycker jag nästan att man är synsk eller vad man ska kalla det??! Jag gick idag och tänkte på att det var lite konstigt att inte Kirurgmottagningen på sjukhuset hade hört av sig. Gissa vad som händer????

Precis som jag har tänkt tanken ringer mobilen och det är från mottagningen och om jag kan ta en återbudstid i morgon klockan 10.50 och det klart jag kan – jag har ju väntat på undersökningen. Alla ni som följer mig undrar säkert vad är det nu med henne hon ser ju rätt okej ut!

Ibland känner jag mig faktiskt som en rivningskåk med stort renoveringsbehov – fast kanske inte just idag. Men för en tid sen när jag var på toaletten kom det blod – man ska alltid vara uppmärksam på blod när man torkar sig det är inte normalt. För ungefär ett år sen tog jag bort hemorrojder på just Kirurgmottagningen och det var helt smärtfritt……kanske är det dessa som inte ramlade loss, jag vet inte. Vad jag däremot vet är att min mor dog i just cancer i tarmen som hade spridit sig till lever, ryggrad och till slut hela kroppen….jag vill vara uppmärksam i tid – göra en undersökning för att utesluta!!! Tänk på det – vi pratar faktiskt alldeles för lite om bajs…det är tabu att tala om sånt – skitprat!!!!

Bild

Veckohandlingen var avklarad idag – härligt att fylla på kylskåpet och innan det idag tog jag en raid och gjorde rent kylskåpet, fläkten men sen fick det räcka! Där tog städlusten slut jag måste ju sticka……det suger i den tarmen.

Vet inte om jag har berättat för er om min LCHF-ätande men jag tror det – svårt att förstå hur man tidigare åt och fläska allting i massor, tillät sig att ta om för det mesta och inte tänkte man på hur man såg ut. Det är härligt att kunna använda storlek M istället för XL och att samtidigt vara piggare, lättare, få äta jättegod mat, ha lättare att röra sig och inte känna sig som en stor tjock bumbibjörn.

Bild

Även idag behagade sig vaktis hit för att mäta och dona….nu var torktumlaren beställd och man måste visst borra hål ut till proppskåpet i hallen för att koppla på strömmen. Mycket som ska göras på väldigt kort tid…..och här ska vi vara i allt huller om buller men men jag hoppas det blir bra!

Bild

Som jag tidigare har berättat följer jag ju inte OS men är det inte fantastiskt att lilla Sverige går vidare i hockeyn, tar brons i skidor igen bland både herrar och damer, guld/silver i curling, kanske Vickan går vidare i konståkning(hemmahopp) och ändå är det ju tävlingar kvar – HURRA för oss vi är ett litet land men lyckas ändå prestera på topp.

Skickar med en liten bild på lilla Myran kunde inte låta bli att fota henne där hon satt på kökssoffan och bara såg söt ut…det goaste som jag har – och bakom öronen luktar hon så gott!!!

Bild

Jag har också gjort en liten inventering av mitt garnlager – om man kikar in i min klädkammare så är det allra första man ser det här….ytterligare en bild kommer imorgon!!! 

Bild

Hoppas nu jag har kunnat få någon att börja handarbeta och inspireras till något nytt – garn är som balsam för själen, bättre än alla piller i hela världen!! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: