Scissors in yarn

Hej alla glada stick och fotovänner där ute och alla er andra också – tänk att nu var det söndag igen, en lite trist dag tycker jag personligen då inte så mycket händer.

Bild

Själv är jag lite förlamad efter gårdagskvällens förbannelse då jag svor och var väldigt irriterad – ni ska veta att min kofta jag gör nu med ”slarvigt uttryck” är nära att bli ett UFO!!! Jodå jag sitter glatt och stickar på….en del varv stickas rätt, andra släpper jag maskor, slätstickning som varvas om vartannat – men vad händer som jag inte tänker på??? Ärmen har blivit vidare och vidare så när jag ska maska av upptill och i mönstret står det ”extremt löst” – har jag plötsligt en ärm som är alldeles för stor upptill.

Bild

Att börja repa upp i det här läget är ju ingen idé då många färger är involverade och jag sätter mig ner och blir först sur och sen lite ledsen, tänk att jag alltid ska ha så bråttom! Jodå jag har nog haft det igenom hela livet egentligen t o m när jag skulle födas – jag kom nästan en månad för tidigt!!

Bild

Nu sitter jag lite handlingsförlamad och undrar om jag ska fortsätta eller börja på något helt nytt – har faktiskt lust att ta fram saxen och bara klippa i ”helvetet” ursäkta uttrycket.

Såg ni förrästen på Mellon igår??? Jag slås först av vilken oerhört gräslig klänning den kvinnliga programledaren har – för hon är ju så vacker och skulle absolut passa i någon stark färg och en klänning med lite flärd! Näe istället något beige med en svart kjol utanpå, är det någon färgblind person som har valt kläderna? Lite extra roligt är det att vi får hit andra chansen nära oss – sen att tävligen och dess utgång är katastrof i mina öron och ögon är en helt annan sak!

Bild

 

Har istället ägnat dagen åt att städa, tvätta, laga mat, plocka i lite kläder istället för att sticka för jag har faktiskt ingen inspiration.

Utanför faller snön och emellanåt så regnar det – men det är ju bara mars.

Bild

Sätter mig framför TV:n för att titta på hästhoppningen från Göteborg – dotterns blominklädda häst står ju i Svenska mässan intill, visar en bild igen på den!!

Bild

Här kommer ett förslag på vad jag kanske istället ska börja med ikväll….eller ska jag göra färdig min kofta – hjälp mig!

Bild

Annonser

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Annika Liikanen
  Mar 02, 2014 @ 18:16:15

  Fin blogg!
  Bli att spara i favoriter.
  Stickar och fotar jag med.

  Svara

 2. Anna alärd
  Mar 02, 2014 @ 18:46:43

  Du ska fortsätta med din tröja som du håller på med!

  Svara

 3. Eva S
  Mar 02, 2014 @ 20:09:21

  Tack för länken! Nu har jag kollat runt och tittar säkert in igen.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: