Vad händer sen jooodå

Vad har hänt sen sist, hur sätter man en rubrik, hur ska en midsommar se ut – hur börjar man en blogg?? Ja det finns många frågor man kan ställa sig och det finns också många svar – men framförallt hur skriver man så det blir intressant.

frågetecken

Jag har fått några nya följare och det är alltid kul, jag försöker att skriva varje dag och inte alltid fatta mig så långt utan skriva lite skoj och enkelt så alla ska kunna läsa. För alla har ju inte lätt att läsa men jag vill att verkligen alla ska kunna ta till sig min blogg och kanske få lite stöd och eller vem vet lite råd!

husvagn

Sett ur mitt perspektiv har jag ju gått igenom mycket elände och mycket skratt, men i de svåraste situationer har jag alltid tänkt att det finns jämt någon som har det värre och det har ju just varit mitt skratt och min positiva go i mig som har lett mig vidare i livet.

005

Midsommar i år firas tillsammans med min goa pappa och dotter, för att senare på kvällen kommer jag att sitta här mol allena…..antar att jag kommer vara ensam i Skövde nästan för här är det som om att någon har släppt en bomb när det blir midsommar – Bohuslän är resmål nr 1. Dottern jobbar både midsommaraftons kväll och midsommardagens kväll – kul för henne då det ger lite extra kosing som hon just nu är i stort behov av.

1380183_10200483886368362_1951503439_n

Har stor lust att kunna dela på mig nu – har en tröja som behöver bli färdig, en massa annat roligt pyssel och plock som ligger i mina gömmor och vill bli färdigt – men för mig och alla andra så har dygnet bara 24 timmar hur man än vänder och vrider. Sen jag gick in i väggen måste jag få ungefär 9-10 timmar om natten i sömn för att överhuvudtaget kunna fungera – så det är bara att acceptera fakta att även om det är sommar, solen står som spön i backen så behöver jag min sömn.

sjukhus

För en vecka sen var jag med dottern på jouren med hennes ben – hennes knepiga hudsjukdom hade ju blossat upp. Remiss skrevs som dagen efter faxades till hudmottagningen, men än har ingen tid kommit trots påstötningar….konstigt men de har väl inte tid med sådana trivialiteter nu när det är semester – de är bättre det blir infektion i såret och så får det bli omläggning på sjukhuset varje dag – det var lite vad sköterskan sade till mig i alla fall, hon får vänta trots att det står brådskande på remissen. Märklig sjukvård vi lever i.

IMG_3666

Långpromenad med min luspudel idag…hon var så trött när vi kom hem att hon slängde sig först på golvet men efter bara några minuter skulle vi leka med bollen – sicket hundliv.

I morgon är det payday – som i sjukersättning, man känner sig som en pensionär – fast det blir väl pengar in och lika fort bort men samtidigt skönt att han något att betala med.

pengar

Njut nu av den gula bollen ute på himlen, tänk på att det är som ljusast nu på natten också – snart vänder det tyvärr….men hade vi inte våra årstider kanske inte Sverige var så fantastiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: